Online hry

Webová online hra Data miner zdarma z Adventury

Data miner


Kdo je to ten "data miner"? Je to zaměstnanec jisté firmy, který podle všeho pilně pracuje pro její prosperitu, ale pravda je poněkud jiná.. ve skutečnosti využívá svého postavené a možností k tomu, aby o firmě zjišťoval cenné informace a předával je, samozřejmě za slušný finanční obnos, konkurenci. Tkaový je i hrdina téhle hry - utahaný úředník, který se ve své práci jenom namaká za mizerný plat a nedostane za to ani krapínek uznání. A proto.. budete akčně krást vše co skrývá informace a když jich bude dostatek, zasloužíte si postup do dalšího levelu.

Data miner online Adventury

Tuto hru (Data miner) můžete sdílet s rodinou a kamarády na Twitteru, Redditu nebo Facebooku.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku 

Spustit v prohlížeči Data miner

Líbí se vám flash hra Data miner? Pak, klikněte na tlačítko spustit. Webová hra Data miner se načte v pop-up okně browseru.

Online Data miner, Adventury zadarmo.Spustit online hru Data miner

Online hra Data miner je v kategorii Adventury

Štítky: internetové, onlinovky, gamesa, online hry, Microsoft Edge, zdarma, pro kluky, gameska, onlinovka, Chrome, prohlížeč, ve flashi, pěkná hra, minihra, swf, online hry, free, Data miner, pro chlapce, v prohlížeči, Firefox, zadarmo, zdarma, PC, superhra

Výběr hledaných her

Pro spuštění této flash hry je třeba mít nainstalován flash player. K hraní se nepotřebujete registrovat ani nic (kromě flashe) instalovat. Hra je zdarma.